lördag 28 april 2012

Mer gemyt

Då det var tunt med lediga hotellrum i storstan erbjöds jag generöst en gästsäng hos en paddafrälst kompis i Huddinge, Micke. Han håller på med en oerhört fanatisk originalrenovering av en DS19 -58 som han beskriver i bloggen om Hjulius. Det är det renoverade och svartlackerade chassiet på bild. Han har dessutom nu skaffat en ID19 -60 som körbil då DS:en har några år kvar till den är klar.
ID:n ägdes tidigare av en annan kompis, Stefan i Luleå, och under den perioden har jag både hjälpt till med transport av den samt att jag bl a renoverat hydraulpump och tryckregulator, fixat en del saknade delar samt polerat glasfibertaket på den! Att få tillbringa några timmar i det garaget tackar man inte nej till så det blev en helkväll med klappande på paddorna, titt i alla möjliga spännande kartonger med NOS-delar, bläddrande i broschyrer med mera!
En paddatrampbil av nästan samma årgång och färg kompletterar samlingarna. Eller, förresten, Micke har två stycken upphängda på väggen men jag fick bara fast den ena på bild med den lilla mobilkameran. Mickes son trampar gärna runt i den när tillfälle ges, det gäller att passa på innan man växer ur den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar